Press and Shear Machinery a fost numita ca unic distribuitor in Marea Britanie si Irlanda pentru gama de masini de prelucrare tabla de la Yawei
   Un nume recunoscut in productia de prese de indoit cu turela, Nisshinbo a castigat o reputatie solida datorita fiabilitatii, usurintei in operare si a costului produselor sale, avand o baza extinsa adresata utilizatorilor in Marea Britanie.

    In 2007, compania japoneza Nisshinbo a infiintat un parteneriat cu Yawei, unul din cei mai mari producatori chinezi de masini de prelucrare placi de metal, producand peste 3000 de masini pe an in uzina cu o suprafata de 260,000 m2 din Jiangsu, China.

   Componentele principale, precum turela, indexarea automata, cutia de viteze si alte componente mecanice cheie sunt produse de Nisshinbo in Japonia si asamblate de Yawei, in timp ce partea hidraulica este produsa de specialistii germani de la Voith, iar sistemul de control este livrat fie de Siemens fie de Fanuc. Yawei livreaza de asemenea piese de schimb pentru generatii mai vechi de masini Nisshinbo.

   "Produsele Yawei-Nisshinbo se incadreaza perfect in gama noastra de masini unelte pentru stantare, debitare si indoire, precum si in gama de echipamente de taiere prin laser, plasma si jet de apa", a declarat Mark Britton, director general al Press and Shear Machinery. "In urma unei vizite la fabrica Yawei din China, am fost extrem de impresionat de facilitatile de productie, personal si de gradul lor de dedicatie in producerea unor echipamente de calitate si in servirea clientilor".

   Exista patru modele de prese de indoit cu turela, HPH, HPI, HPQ si HPC, toate oferind diferite configuratii si viteze in functie de aplicatie si buget. De exemplu, presa din gama superioara HPQ de 30 tone poate procesa placi de dimensiuni de la 1,250 pe 1,250 pana la 1,500 pe 5,000 mm la o frecventa de pana la 1,750 pe minut. Masinile din gama medie HPI machine ofera aceleasi caracteristici standard, dar la o frecventa maxima de 1,000 pe minut.

   Echipamentele standard includ sistem de ungere, posturi cu indexare automata, mese de lucru cu perie sau bile de otel, turela, o alegere intre 26, 36, 38 sau 40 posturi si o schimbare rapida a poansoanelor.
www.pressandshear.com