the-largest-press-brake-in-usa-header
CEA MAI MARE PRESA DE INDOIT IN AMERICA DE NORD
ESTE GATA PENTRU TRANSPORT

Cea mai mare si mai lunga presa de indoit in America de Nord
este pregatita pentru livrare!

Industria producatoare din America de Nord se dezvolta intr-o lume unde competitivitatea este tot mai crescuta. Cum producatorii se straduiesc sa ramana in top, ei cauta mijloace de productie ce le pot oferi calitate ridicata si fiabilitate exceptionala la cele mai mici costuri pentru investitie. Yawei-Nisshinbo a raspuns acestei provocari intr-un mod tot mai mare prin productia de prese de indoit cu caracteristici superioare. Avand avantajul unei tehnici exceptionale alaturi de folosirea componentelor de inalta calitate la costuri de productie foarte mici, produsele Yawei-Nisshinbo sunt in top pe piata internationala.

Cu un renume international castigat de-a lungul anilor, Yawei-Nisshinbo a primit recent o comanda de la una dintre cele mai mari companii de fabricare a vagoanelor de cale ferata, de a produce cea mai mare presa de indoit ce a fost vreodata instalata in USA.

Cu 18 m lungime, o cursa de 750 mm, 16 axe CNC, control CNC fata spate si toate acestea completate cu o forta de apasare de 2500 tone, aceasta masina va fi o premiera pentru continentul American.

Specializata in produse din otel, compania este un centru ce ofera servicii de procesare si furnizare de materiale, prefabricate, componente si subansamble din otel din Statele Unite.

O infrastructura superioara necesita o tehnologie superioara. Aceasta compania acum poate oferi un sistem de productie pentru trenurile de mare viteza: cea mai mare, cea mai avansata masina de indoit prin presare din America de Nord. Aceasta are puterea, precizia si flexibilitatea de care ai nevoie pentru a dezvolta o infrastructura de inalta calitate in transporturi.

BENEFICII

dot Indoaie componente structurale cu lungimi mari
Tolerante reduse in raport cu lungimi foarte mari
Procesul consistent si repetabil este potrivit pentru componente cu design aerodinamic
Sistemul programabil permite ajustarea cursei si viteza traversei pentru optimizarea procesului
Presarea cu o singura traversa elimina presele multiple si maximizeaza adancimea gatului de extensie

Aceasta are o lunga istorie in capacitati de neegalat, calitate dovedita si o vasta experienta in fabricarea si procesarea placilor de otel.